Termeni și condiții

Bun venit pe www.doveditstiintific.ro !

Site-ul www.doveditstiintific.ro este proprietate privată. Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza www.doveditstiintific.ro ( denumit în continuare “DS”)

Prin folosirea DS , cu sau fără crearea unui cont de utilizator, sunteți de acord ca dumneavoastră și persoanele cărora le permiteți sa acceseze DS folosind contul dumneavoastră de utilizator să respecte termenii și condițiile de mai jos.

Recomandăm citirea cu atenție a acestora la accesarea DS. Ne rezervam dreptul de a modifica aceste prevederi fără o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi găsită pe pagina "Termeni și condiții" la linkul "www.doveditstiintific.ro/termeni-si-conditii"

1. ACCESS

Singurul scop permis pentru utilizarea DS este obținerea de informații din conținutul publicat de noi. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisa.

Prin termenul "utilizator" al acestui site se înțelege orice persoana fizica sau juridica ce accesează DS.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

DS oferă acces liber la site-ul www.doveditstiintific.ro și vă autorizează sa vizualizați și sa transmiteți linkuri către informații existente pe DS doar în scopuri personale, necomerciale.

Textele, elementele de grafica, fotografiile, logo-urile și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea DS sau a partenerilor sai. Pentru a le putea folosi aveți nevoie de acordul nostru scris.

Dreptul de autor pentru textele și imaginile existente pe acest site este deținut de DS. Nici un material de pe acest site nu poate fi copiat, reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioara explicită, prin acord scris între proprietarul DS și dumneavoastră.

Reproducerea parțială sau integrală, copierea, multiplicarea, download, vinderea, revinderea sau exploatarea materialelor puse la dispoziție de DS prin intermediul site-ului într-un mod care nu respecta legislația din România sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuala, implica răspunderea civila sau penala pentru astfel de acțiuni.

3. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:

a) copierea, multiplicarea, reproducerea parțială sau integrala, download, vinderea, revinderea, arhivarea sau păstrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor și informațiilor publicate pe DS
b)încercarea de a interveni în funcționarea serverelor de hosting sau rețeaua DS prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS"
c)încercarea, prin orice mijloace, de ștergere sau modificare a materialelor și informațiilor publicate pe DS;
d)folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul DS pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale ("spam") sau pentru orice alt scop în afara de cel pentru care au fost publicate, fără acordul scris al posesorului adresei de e-mail respective.

Încălcarea oricărei reguli de utilizare atrage după sine răspunderea civila sau penala. DS va investiga faptele care implica asemenea încălcări, cooperând cu autoritățile fără excepție pentru prevenirea sau împiedicarea unor astfel de încălcări viitoare.

4. DISPONIBILITATEA DS

DS își rezerva dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau integral, serviciile puse la dispoziția dumneavoastră prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabila.

DS nu este răspunzător fata de utilizator sau orice terță persoana fizica sau juridica sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul acestui site.

DS poate modifica în orice moment conținutul, termenii si condițiile de folosire a site-ului.

5. LIMITAREA RĂSPUNDERII

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat de DS, de către terți sau de utilizatori, încalcă drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situații prin completarea formularului de contact de la link-ul "www.doveditstiintific.ro/contact/"

Pentru secțiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, răspunderea asupra conținutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. DS își rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor și condițiilor de utilizare sau pe care consideram ca sunt dăunătoare, sub orice forma, imaginii DS, partenerilor, utilizatorilor sau terților.

6. CONFIDENȚIALITATE ȘI INFORMAȚII PERSONALE

Informațiile personale puse la dispoziția site-ului DS pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in condițiile legii Legea 677/2001.

DS se obliga sa nu facă publice adresele de e-mail ale utilizatorilor și sa nu le folosească decât în scopul în care au fost furnizate către DS, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea și/sau procedurile judiciare.

DS nu își asuma nici un fel de răspundere pentru situațiile in care utilizatorul își publica adresa de email sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, pe oricare din paginile DS.

Pe site-ul www.doveditstiintific.ro pot fi prezente reclame și/sau legături ("link-uri") externe către furnizori de publicitate sau sponsori, parteneri sau fără nici o relație cu DS. Informațiile furnizate pe pagini externe DS nu se afla sub controlul nostru și DS nu poate fi tras la răspundere pentru informațiile furnizate unor pagini externe, chiar dacă link-urile sunt prezente pe DS.

3. LITIGII

Orice litigiu apărut in legătură cu utilizarea serviciilor care nu au fost menționate în prezentul document va fi rezolvat pe cale amiabila. Tot conținutul acestui SITE este oferit fără un cost pentru utilizator, iar dumneavoastră nu sunteți obligat sub nici o forma sa oferiți date reale sau care sa va poată influenta direct viata personala în afara DS.